Hoi allemaal en welkom!

Welkom op mijn reisblog! Wat leuk dat jij een kijkje neemt. Voordat ik begin met het delen van super gave reistips en verhalen, wil ik mij eerst even voorstellen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Madelynn en ik ben 30 jaar oud. Op mijn 21ste ben ik als stewardess begonnnen bij een Nederlandse luchtvaartmaatschappij en sindsdien vlieg ik de hele wereld over. Ik doe dit nog steeds met veel plezier, geen dag is hetzelfde en ik maak van alles mee. Tijdens mijn werk ben ik veel van huis, je kan gerust zeggen dat ik vaker slaap in een hotelbed dan in mijn eigen bedje.

Waarom bloggen?

Ik betrapte mezelf er regelmatig op dat ik in mijn vrije tijd vaak enthousiast vertelde over mijn werk en over mijn reisverhalen. Super saai natuurlijk als je helemaal niet van reizen houdt en je ook nog eens mijn verhalen moet aanhoren. Dit bracht mij eigenlijk op het idee om mijn ervaringen op te schrijven en met een reisblog te beginnen zodat ik dit kan delen met iedereen die wel een passie heeft voor reizen. Met mijn eigen persoonlijke ervaringen, verhalen en tips hoop ik anderen te kunnen inspireren en te helpen met bijvoorbeeld het uitzoeken van de leukste bezienswaardigheden, restaurantjes, uitstapjes en meer.

Weekelijks is er een nieuwe blog of artikel te lezen op Fly with Maddy en zullen behalve mijn reisverhalen er verschillende onderwerpen aan te pas komen. Fly with Maddy is een reisblog voor iedereen die van reizen houdt en geïnteresseerd is in alles wat daarbij hoort.

“Live your life by a compass, not a clock”-Stephen Covey.

Liefs Maddy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s